Gönen'de, ''Okullar Hayat Olsun'' Projesi

Gönen'de, ''Okullar Hayat Olsun'' projesi imzalandı.

Gönen Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen imza töreninde, Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile hazırlanan ''Okullar Hayat Olsun'' proje tanıtıldı.

Proje, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tuncer ve Orman Bölge Şefi Murat Tezen arasında imzalandı.

Gönen Belediye Başkanı Yakar, törende, Gönen Belediyesi'nin projenin en önemli ortağı olduğunu, ayrıca ilçedeki tüm kamu kuruluşları ile koordinasyon içinde olduklarını söyledi.

Yakar, İlçedeki eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini ve eğitim kuruluşlarının her türlü problemine karşı duyarlı ve çözüm odaklı olduklarını kaydetti.

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tuncer ise ilçedeki tüm okulların eğitim ve öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında dersliklerinin, kütüphanelerinin, bilgi teknolojileri sınıflarının ve çok amaçlı salonlarının belediyelerle işbirliği yapılarak velilerin, mahallelinin ve çevre halkının hizmetine açılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Daha sonra projenin imza töreni gerçekleştirildi.