Fidan Dikimi Programına Birçok Kırıkkaleli Katıldı

Kırıkkale'de Sevgi Anneleri Derneği'nin organize ettiği fidan dikim programında anasınıfı öğrencileri ve derneğin en yaşlısına kadar birçok Kırıkkaleli fidan dikti.

Kırıkkale Üniversitesi Merkez Kampüs yerleşkesi içerisinde, Sevgi Anneleri Derneği'nin organize ettiği fidan dikim programına, Kırıkkale Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar ve bakıcı anneleri, Miraç Kuran Kursu, Namık Kemal İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, Özel Dolunay Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Orman İşletme İl Müdürlüğü, Kırıkkale Belediyesi, Ejder İşletmeleri, Kırıkkale Üniversitesi Yapı işleri Daire Başkanlığı ve üniversite öğrencilerinin de katılımıyla 7'den 70'e bir çok Kırıkkaleli'nin katılımıyla 500 sedir ağacı fidesinin dikimi gerçekleştirildi.

Sevgi Anneleri Derneği Başkanı Mediha Kuşdemir, ''Bu etkinliği çocuklarımızın, üyelerimizin ağaç ve doğa sevgisini kazanması aynı zamanda Kırıkkale'mize ve doğaya katkı sağlamak için düzenledik. Bu fidanlar sevgiyle büyüyecek inşallah'' dedi.

Programda, nineler ve torunları, anasınıfı öğrencileri ve Kırıkkale Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar, diktikleri ağaçların diplerini birlikte elleriyle doldurdular .