Burdur'da 1. Altın Kitap Fuarı Açıldı

Burdur Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 48. Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen 1. Altın Kitap Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Burdur Belediyesi Fuayesi'ndeki fuarın açılışa Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, diğer yetkililer ve öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı Özgödek, açılışta yaptığı konuşmada, hızla gelişip değişen dünyada, olup biten herşeyden haberdar olabilmenin yolunun, kitap okumaktan geçtiğini kaydetti.

Kitap fuarlarının her geçen gün ülkede daha da yaygınlaştığını anlatan Özgödek, ''İlimizde ilk defa gerçekleşen bu organizasyonun ileriki yıllarda Burdur ile sınırlı değil il dışından da bir çok kitapevinin katılacağı daha geniş kapsamlı bir organizasyon haline gelmesini diliyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından, Özgödek, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır tarafından fuarın açılış kurdelesi kesildi.

Fuar, 1 Nisan'a kadar 10.00-21.00 saatleri arasında gezilebilecek .