Altın Kitap Fuarı Burdur’da Açıldı

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 48. Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen 1. Altın Kitap Fuarı, Burdur Belediyesi hizmet binası fuayesinde açıldı.

Altın Kitap Fuarı Burdur’da Açıldı
Fuardaki stantları ilgiyle gezen öğrenciler dikkatlerini çeken kitapları almayı da ihmal etmedi. 1. Altın Kitap Fuarı'nın açılış konuşmasını Burdur Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek yaptı. Burdur'a birçok kitapevinin gelmesi açısından 1. Altın Kitap Fuarı'nın büyük önem taşıdığını dile getiren Özgödek, "Hızla gelişip, değişen dünyamızda olup biten her şeyden haberdar olabilmemizin yolu en başta kitap okumaktan geçiyor. Kitap fuarları her geçen gün ülkemizde daha da yaygınlaşmaktadır. Fuar birçok kitapevinin ilimize iştirak etmesinin başlangıcı olacaktır." dedi.

Altın Kitap Fuarı'na öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Altın Kitap Fuarı’nın açılış kurdelesi Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz tarafından kesildi. Tören Kitap Fuarı’nın gezilmesi ile sona erdi. 1 Nisan'a kadar açık kalacak fuarı vatandaşlar her gün saat 10.00 ve 21.00 arasında gezilebilecek .