Tiyatrocular Yemekte Buluştu

Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları ve aileleri, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü dolayısıyla Tavşanlı Belediyesi tarafından organize edilen yemekte bir araya geldiler.

Tiyatrocular Yemekte Buluştu
Gecede kısa bir konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ailelere ‘Çocuklarınız yaşıtlar gibi zamanlarını boşa harcamıyorlar. Sanatla uğraşıyorlar ki sanat icra etmek herkesin yapabileceği bir şey değil. Bugüne kadar başarılı çalışmalarını hep birlikte izledik. Biz izlemeye devam edeceğimizden hiçbir kuşku duymuyoruz. Devamı için de gereken ne ise üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çocuklarınızı bizlere emanet ettiğiniz, bizlere güvendiğiniz, birbirinden değerli evlatlar yetiştirdiğiniz ve belediyemizin kültürel ve sanatsal çalışmalarına destek verdiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük bir aile olarak akşam yemeği yemelerinden mutluluk duyduğunu belirten TBTT Genel Koordinatörü Ergün Akar da, öz değerlerimizi, kültürümüzü ve sanatımızı koruyabilmek, kültür yozlaşmasına karşı savaş vermek için uğraş verdiklerini, verdikleri bu savaşa omuz veren oyuncu arkadaşlarına ve onları destekleyen ailelerine teşekkür etti. Genç tiyatrocular gecede Dünya Tiyatrolar Günü bildirisini okuyarak, yaptıkları müzikle bayram olarak kabul ettikleri günlerini kutladılar .