Kütüphane Haftası

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde anasınıfı öğrencileri Kütüphane Haftasını kutladı.Üçeylül İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde kütüphaneye gezdi.

Kütüphane Haftası
Dursunbey'in köklü okullarından biri olan Üçeylül İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Kütüphane Haftası nedeniyle öğretmenleri tarafından ilçe halk kütüphanesine götürüldü. Öğretmenler Melike Kavuncu ve Lütfiye Karakuş'un birlikte organize ettiği kütüphane gezisinde miniklere ilk defa gittikleri kütüphane tanıtıldı. Kütüphane müdürü Ahmet Karakoç miniklere kütüphanenin bilgi bankası olduğunu hatırlatırken ilerleyen zamanlarda sıkça gelecekleri kütüphanenin kurallarını da minik öğrencilere anlattı.

Daha sonra öğrencilerin elleri ile hazırladığı kitapçıklar kütüphane müdürüne hediye edilirken kütüphane müdürü de bu hediyeyi kütüphanenin en güzel raflarında okurlar için saklayacaklarının sözünü verdi. Daha sonra kütüphaneyi gezen minikler beğendikleri bir hikaye kitabını öğretmenlerine okuttular. Anasınıfı öğretmenleri Melike Kavuncu ve Lütfiye Karakuş, Kütüphane Haftasında kendilerini ağırlayan kütüphane müdürü Ahmet Karakoç ile okulda kendilerine kaliteli bir eğitim imkanı sağlayan okul müdürü İbrahim Karpuzluk'a teşekkür etti .