Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Samsun’un Bafra ilçesinde 2011 - 2012 eğitim - öğretim yılı içersinde okullar arasında yapılan spor müsabakalarında çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
Kapalı spor salonunda yapılan ödül törenine Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ahmet Dursun, Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, okul müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altınsoy, 2012 yılı içersinde Bafra’da açılacak olan 2 bin 200 kişilik yeni spor salonunun müjdesini verdi. Altunsoy, “Yeni salonun imkanları buradan çok daha iyi olacak. 2012 yılı içersinde yapacağımız gençlik merkezini de buradan müjdeliyorum. Samsun özellikle Bafra anlamında, spor anlamında önde olan ilçelerimizden bir tanesi. Burada alın teriyle yarışan ve dereceye giren sporcularımızı kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda Bafra’da daha büyük başarılar bekliyorum” diye konuştu.

Kaymakam Ali Katırcı da yaptığı konuşmada, “Spora gösterdikleri ilgiden dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bafra yeni salonlara kavuşacak, 2012 yılı içersinde temeli atılacak yeni salonumuz hizmete girecek. Çok daha modern imkanlara sahip bir salon olacak. 2013 yılından itibaren Bafralı gençlerin, Bafralı spor sevenlerin hizmetinde olacak. Bafra çok daha iyi sporcular çıkartacak” dedi.

Konuşmaların ardından İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi tarafından bir gösteri sunuldu. Gösteri, törene katılanlar tarafından coşkuyla alkışladı. Tören, protokol tarafından dereceye giren okullara plaketlerinin verilmesiyle son buldu .