Yurttaş, Sorunları Yerinde İnceledi

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, beraberindeki heyetle birlikte Salihli’nin sorunlarının yerinde inceledi.

Yurttaş, Sorunları Yerinde İnceledi
Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, İl Genel Meclis üyeleri Cihan Sarı ve Abdurrahman Yağcı ile birlikte, ilk görüşmesini Polis Lokali'nde TEDAŞ Salihli İşletme Müdür Vekili Melek Sönmez'le yaptı. TEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgiler alan Yurttaş, “Salihli nüfus yoğunluğu nedeniyle Manisa’nın ikinci büyük ilçesi konumunda. Enerji tüketimi sadece evlerde, iş yerlerinde ve sanayi bölgesinde değil, tarım ve hayvancılık sektöründe de yoğun bir şekilde mevcut. Bu nedenle Salihli’nin enerji sorununu tamamen çözüme kavuşturmalıyız. Enerji tüketiminin arttığı yaz döneminde aciliyet sırasına göre trafo, ampul gibi eksikleri gidermeliyiz” dedi.

Sebze ve Toptancı Hali'ni de ziyaret eden, esnafla görüşen Yurttaş, şunları söyledi: “Sebze ve Meyve Toptancı Hali fiziki olarak yetersiz. Yeni bir hal binası yapılarak, en kısa sürede hizmete girmeli. Salihli büyük bir ilçe, bugünkü hal müdürlüğü ihtiyaca cevap veremez durumda. Umarız Salihli’ye modern bir toptancı hali yapılır” dedi.

AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, daha sonra partisinin Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’inde katılımıyla Kaymakam Ertan Peynircioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş ve emniyet mensuplarını da ziyaret etti .