Kars’ta Grup Seksendört İzdihamı

Ünlü rock grubu Seksendört, Kars’ta gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kars’ta Grup Seksendört İzdihamı
Son yılların en çok dikkat çeken müzik gruplarından olan Seksendört önceki akşam Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda konser verdi.

Kars Belediyesi’nin düzenlediği festival öncesinde eşi Nurhayat Bozkuş ile birlikte salona giren Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, bir anda kalabalığın sevgi gösterisiyle karşılandı. Başkan Bozkuş’a sevgi gösterilerinde bulunan gençler alkışlarla salonu inletti.

Konser öncesinde İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’na akın eden binlerce kişi adeta salonu tıka basa doldurdu. Zaman zaman izdihamın yaşandığı konser girişinde özellikle üniveriste öğrencileri grup seksendört’ü yakından görebilmek için sahnenin önünde ilk sıralarında yer alabilmek için adeta bir birini ezdi.

Kars Belediyesi’nin ‘Beyaz Uykusuz Uzakta’ kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştiren konsere yoğun ilgi vardı. Gençlerin coşkulu alkışları arasında sahneye çıkan grup, gece boyunca birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Gençler hep bir ağızdan onlara eşlik etti. Grup Seksendört'ün "Ölürüm Hasretinle" adlı şarkısında ise adeta herkes kendinden geçti. Seksendört'ün solisti Tuna Velibaşoğlu, performansı ve güzel sesiyle büyüledi.

Grup Seksendört’ün solisti Tuna Velibaşoğlu, bir çok ilde konser verdiklerini, Kars’ta kendilerine gösterilen ilginin karşısında şaşırdıklarını söyledi.

Konser bitiminde açıklamada bulunan Tuna Velibaşoğlu; “Kars’ta bu kadar yoğun ilgi olacağı aklımdan geçmemişti. Yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Kars’a ilk gelişimiz. Ama bu ilgi karşında bu son gelişimiz olamaz. Biz bir daha Kars’a geleceğiz. Karslılara ve bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanına teşekkür ediyor. Her şey çok güzeldi. Kars çok güzeldi. Karslılar çok sıcaktı” dedi.

Bir çok başarılı çalışmaya imza atan grup, son zamanlarda sosyal medyada en çok dinlenilen ve paylaşılan müzik grupları arasında da yer alıyor. Grup Seksendört, Karslı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonrasında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş ile birlikte sahneye çıkarak Grup Seksendört’ün solisti Tuna Velibaşoğlu’na çiçek ve plaket verdi. Başkan Bozkuş, konser için salonu dolduran binlerce kişiye kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Kars Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Beyaz Uykusuz Uzakta’ kültür sanat festivali Grup Seksendört konseriyle sona erdi.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı bir çok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ancak salon ilk kez bu kadar çok kalabalığı ağırladı. Grup Seksendört konserini yaklaşık 9 bin kişi seslendi .