EİB'den Egeli İhracatçılara Destek

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, Egeli ihracatçılara maliyet düşürücü çözümlerle destek olduklarını bildirdi.

EİB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ihracatçıların tedarik maliyetlerini düşürmek amacıyla hayata geçirilen ''EİB Ortak Satın Alma Projesi'' kapsamında ihracatçılara özel indirimler sağlayan Egeli İhracatçım Bonus Business kredi kartı avantajlarını arttırdı.

Çeşitli restaurantlar, kargo şirketi ve tur operatörüyle yapılan anlaşmalar çerçevesinde bu karta sahip olan Egeli ihracatçılara çeşitli indirimler sağlandı.

EİB Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, ortak satın alma projesinin hızla büyüdüğünü, Egeli İhracatçım Bonus Business Kart ile sigortadan, akaryakıta, restaurantlardan seyahat acentesine kadar farklı sektörlerde yüzde 5 ile yüzde 35 arasında indirim sağlandığını belirtti.

Her geçen gün projeyi genişletip yeni tedarikçilerle çalışmak istediklerini dile getiren Türkmenoğlu, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

''Egeli ihracatçılarımıza maliyet düşürücü çözümlerimizle destek oluyoruz. Şu an yaklaşık 800 Egeli ihracatçımız bu kartın indirimlerinden faydalanıyor. Bir hafta içinde bin 500 ihracatçımız daha projemize dahil olacak. Bu rakamı arttırmak ve projemizi Türkiye genelindeki 55 bin ihracatçıya ulaştırmak niyetindeyiz. Bu hedef doğrultusunda üyelerimizin başta zincir oteller ve temel marka, patent ve endüstriyel tasarım tescil hizmetlerinden indirimli faydalanabilecekleri anlaşmalar için çalışmalarımız sürüyor. Farklı sektörlerden katılım yapabilecek firmaları projeye katma çalışmalarımız devam ediyor.''

Türkmenoğlu, karta sahip olmak isteyen ihracatçıların www.egeliihracatcim.com adresinden kart başvurusunda bulunabileceğini kaydetti.