Beylikdüzü'nde Yemekler Yarıştı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve kadınların hünerlerini sergilediği, kıyasıya bir rekabet içerisinde geçen "Yemek Yarışması"nda birinciliği "Cevizli Kurabiye" kazandı.

Beylikdüzü'nde Yemekler Yarıştı
Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yakuplu Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek yarışması kadınlar tarafından büyük ilgi gördü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Meral Erdoğan, ünlü aşçı Nazım Usta, Belediye Meclis Üyesi Ebru Habip, MHP İl Genel Meclis Üyesi İskender Duriç, TGRT'den Hülya Düzgün'ün jürisi olduğu yarışmada kadınlar, yemeklerini beğendirebilmek için oldukça yoğun çaba harcadı

Sunulan yemekleri Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun birlikte inceledi. Yemek yarışması sırasında ayrıca hanımlara çeşitli sürprizler de yapıldı. Oturdukları sandalyelerin altında bağlanan kurdeleleri bulan 100 kişiye mamografi çekimi hediye edildi. Yemek yarışmasında Özgür Çakıroğlu ve Sadegül Sayın da konser verdi. Yemeklerini sergileyen kadınlar hem yarıştılar hem de söylenen şarkı ve türkülere eşlik ederek eğlendi.

Yarışmanın birinciliği elde eden "Cevizli Kurabiye", vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Yarışma sonunda ödül olarak 1'inciye tam altın, 2'nciye yarım altın, 3'üncüye ise çeyrek altın verildi.

Belediye Başkanı Uzun, yarışmaya katılan tüm hanımların yemeklerini tek tek inceledi ve hepsini tebrik etti. Başkan Uzun, "Hanımlarımız büyük bir cesaret örneği göstererek burada hünerlerini sergilediler. Dereceye girseler de girmeseler de her katılımcı, yarışmayı benim nezrimde kazanmıştır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Yarışmanın sponsorluğunu Beylikdüzü Kolan Hastanesi, İstanbul Ortodonti ve Beylikdüzü Nermin Kuaför yaptı. Yarışmanın sunuculuğu ise Tatlıses TV'den Merve Demir yaptı. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil de organizasyona katkı sağlayanlara plaketlerini takdim etti