Görmeyenler, Vali Sodan'ı Bilgilendirdi

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Genel Başkanı Mehmet Yüksel, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Ramazan Sodan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Görmeyenler, Vali Sodan'ı Bilgilendirdi
Yüksel, Adıyaman’da yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Sodan’ı bilgilendirdi.Merkezi Ankara'da olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Genel Başkanı Mehmet Yüksel, kendilerine her konuda destek olan Vali Sodan’a teşekkür etti. Yüksel, Vali Sodan’la, bugüne kadar Türkiye İş Kurumu ile Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Adıyaman Şubesi işbirliğinde mesleki eğitimlere ilişkin bilgi alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Ramazan Sodan, Valilik olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ve bugüne kadar ilde engelli vatandaşlara yönelik ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Engelli vatandaşların sunduğu bütün projelere destek olduklarını vurgulayan Vali Sodan, bundan sonra da imkanları ölçüsünde engelli derneklere yardımcı olacaklarını ifade etti.