Fethiye Protokolü Huzurevi Sakinlerini Ağırladı

Fethiye Huzurevi sakinleri için Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte protokol ve yaşlılar bir araya geldi.

Fethiye Protokolü Huzurevi Sakinlerini Ağırladı
Fethiye Huzurevi Müdürlüğünde konaklayan sakinler için Yaşlılar Haftası çerçevesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karateke ve eşi Gülsüm Karatekeli ile birlikte AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal, Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü İsa Eseoğlu ile diğer davetliler katıldı.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, “Atatürk İlköğretim Okulu ile birlikte düzenlenen bu kahvaltıyı dönem dönem huzurevindeki sakinlerimiz ile yapıyoruz. Bu hafta yaşlılarımıza özel bir hafta olması nedeniyle bir kez daha buluştuk. Yaşlılarımız toplumun geçmişi ile bu günün arasında köprüleridir. Onların Devletten katkı beklemek haklarıdır” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise, “Ankara’dan yaşlılarımız ile birlikte kahvaltı yapma için geldim. Yaşlılarımıza saygı yılın bir günü değil, her gün her an olmalıdır. Yaşlılarımıza saygı duyan bir toplumuz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız Yaşlılar, kadınlarımız, dul ve yetimlerimiz için bir dizi yasa ve proje hazırlamıştır. Başbakanımızın da istekleri doğrultusunda hazırlanan yasa ve projelere göre insanlarımız mağdur edilmemektedir. Yasalarla korunmaktadırlar. Hükümetimiz yaşlılardan Dul ve yetimlere kadar Tüm Bireylere yardımcı olmaktadır” diye konuştu.