CHP İlçe Örgütü'nde Dayanışma Yemeği

CHP Kumluca İlçe Teşkilatı tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

Finike'deki bir otelde düzenlenen dayanışma yemeğine Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar, Arif Bulut ve Yıldıray Sapan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Özer Ülken, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, belediye başkanları, çevre ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Dilek Engin, CHP örgütlerinin her zamankinden fazla birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi.

Antalya Milletvekili Osman Kaptan, yanlış olduğunu düşündükleri icraatlar konusunda hükümeti geçmişte uyardıklarını, bugün gelinen noktanın da haklı olduklarını gösterdiğini savundu. 2B ve Hal Yasası'nı eleştiren Kaptan, ''Artık siyasette sözün bittiği yerde, CHP olarak bizim söyleyecek sözümüz var. 2B konusunda biz ne demiştik, bugün bu iktidar ne uyguluyor- Hal Yasası'nı çıkardılar, belediyelerin gelirleri düştü. Halcilerimiz, tüccarlarımız çaresiz durumda'' dedi.

Milletvekili Yıldıray Sapan, hükümetin kentsel dönüşüm projelerini eleştirdi.

Bu projelerden hükümetin elde edeceği gelirleri gelecek seçimlerde seçim yatırımı olarak kullanacağını iddia eden Sapan, kendisinin de bu sorunu gündeme taşımak için Zeytinköy'ü gündeme getirdiğini hatırlattı. Sapan, ''Maalesef öyle bir duruma geldik ki varoşlarımızda uyuşturucu kullanım yaşı 8'e kadar düşmüştür. Bir yılda Türkiye'de terörden ölen insan sayısı 149 iken uyuşturucudan ölen sayısı 153 olmuştur. Böyle bir durumda hükümet kentsel dönüşümden bahsediyor, insanlarımızı kandırıyor'' diye konuştu.

CHP İl Başkanı Özer Ülken, Antalya'da siyasetin bir seviye kazandığını, bunda CHP'li yerel yöneticilerin rolünün büyük olduğunu savundu. CHP örgütlerinin birlik ve beraberliği için kongre öncesi yemek düzenleyen Kumluca Örgütü'ne teşekkür eden Ülken, CHP örgütlerinin yarın için bugün dünden daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladı .