Baykal Nikah Şahidi Oldu

CHP Antalya Milletvekili ve Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kaş ilçesinde katıldığı bir düğünde nikah şahitliği yaptı.

Baykal, eski CHP İlçe Başkanı Ali Tezcan'ın kızı Muhasebeci Ayşe Tezcan ile müteahhit Ahmet Kanık'ın düğün törenine katıldı.

Kaş Belediyesi Çerçiler Düğün Salonu'nda yapılan yapılan düğünde gelin Ayşe Tezcan'ın nikah şahitliğini CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, damat Ahmet Kanık'ın nikah şahitliğini CHP Burdur Milletvekili Kerim Özkan yaptı.

Düğünde CHP Antalya milletvekilleri Arif Bulut, Yıldıray Sapan, Osman Kaptan, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz, eski CHP Milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Kaş İlçe Başkanı Süleyman Özer de hazır bulundu.

Nikah töreni sonrası geline bir bilezik takan Baykal, yaptığı konuşmada; güzel bir olaya tanıklık ettiklerini söyledi.

Baykal, şöyle konuştu:

''Antalya'nın Kaş ilçesinden bir kızımızı, İstanbul'da yaşayan Trabzon Çaykaralı bir gencimize gelin veriyoruz. Ama biz de bu delikanlıyı Kaşlı yapıyoruz. İşte Türkiye'nin güzelliği bu. Doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisi kaynaşmışız. Et kemik olmuşuz. Bu gençlerimize, birlik, bütünlük içinde insanlarımızın yaşadığı bu güzel ülkede mutlu bir yaşam diliyorum. Bugün hep birlikte nikahına ve düğününe tanıklık ettiğimiz bu gençlerimize mutlu bir yaşam diliyorum. Bu ülkeye örnek bir aile olmalarını diliyorum'' dedi.