Başbakan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ''Bize düşen üretimin, istihdamın artırılması için ne varsa yapmak. Emin olun bunu da yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ekonomimiz ne kadar büyürse refah o kadar artar'' dedi.

Bozdağ, Kütahya Seramik firmasının Uşak'taki bayisinin açılış törenine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin her geçen gün biraz daha güçlendiğini söyledi.

Dünyanın her yerinde bugün bir Türk iş adamına rastlamanın ve Türkiye'nin ekonomik açıdan büyümesinin yansımalarını görmenin mümkün olduğunu ifade eden Bozdağ, ''Burada bize düşen üretimin, istihdamın artırılması için ne varsa yapmak. Emin olun bunu da yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ekonomimiz ne kadar büyürse refah o kadar artar. Sekiz yıl öncesiyle bu günü kıyasladığınızda bunu rahatlıkla görebiliyorsunuz'' diye konuştu.

Programı kapsamında yapımı devem eden Uşak Üniversitesi Camisi'nde de incelemelerde bulunan Bozdağ, caminin bir an önce tamamlanması için destek sağlayacaklarını kaydetti.

-Anne ile üç çocuğunun yaşamını yitirdiği yangın-

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Banaz ilçesi Büyükoturak beldesinde 21 Mart'ta meydana gelen ev yangınında yaşamını yitiren anne Emine Koç ile çocukları Fadime ile zihinsel engelli Hüseyin ve Cüneyt Koç'un yakınlarına da taziye ziyaretinde bulundu.

Yangında eşini ve çocuklarını yitiren baba Nurettin Koç ile babaanne Fadime Koç ve dede Hüseyin Koç'a başsağlığı dileğinde bulunan Bozdağ, ailenin her türlü ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Bozdağ'ın ziyareti sırasında Uşak Müftüsü Fuat Altıntaş yangında yaşamını yitiren anne ve 3 çocuğu için Kur'an-ı Kerim okudu .