Başbakan Yardımcısı Arınç Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Arınç, '' diyen bir insan, istenmiyorsa, 15 kilometre ötede yolu kesilir. Adam, salona girme imkanı bulamaz, salona girmişse, başında sandalye parçalanmamışsa hayatını zor kurtarır. Eğer divana kadar ulaşmışsa yaka paça adamı dışarı atarlar. Bütün bunlar, bazı partilerde, yaşanır bizde yaşanmaz'' dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç Açıklaması
Arınç, Bursa merkezli yayın yapan ASTV'de katıldığı bir programda, partisinin Bursa'da 22 Nisan'da yapılacak il kongresi öncesinde mevcut başkan Sedat Yalçın ile eski kurucu il başkanı ve eski milletvekili Şevket Orhan'ın aday olduğunu anımsattı.

''Genel merkezin kongreye yönelik tek aday dayatması, beklentisi var mı-'' yönündeki soru üzerine Arınç, kongreye huzur içinde, büyük bir mutlulukla gittiklerini söyledi.

İlçe kongrelerini takip ettiğini ve hepsinin çok başarılı geçtiğini dile getiren Arınç, siyasi hayatında bu kadar kalabalık, coşku ve düzen içinde kongreler görmediğini vurguladı.

Arınç, ilçe kongrelerinde tek, iki ve üç adaylı seçimlerin yapıldığını belirterek, hiçbirinde kavga çıkmadığını bildirdi.

Türkiye'de başka partilerin de bulunduğunu dile getiren Arınç, şöyle devam etti:

''
Kaynak: AA