Ak Parti İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçe, belde kongreleri ile 27. İlçe Danışma Meclisleri’nin ardından İlçe Başkanları Toplantısı’nı da gerçekleştirdi.

Ak Parti İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı
7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı İl Kongresi ve teşkilat çalışmalarının ele alındığı toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Konya’ya ve partimize yakışır güzellikte bir kongre yapacağız” dedi.

31 ilçe başkanı, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Kongresi’nin 7 Nisan Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

Kongreye Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı kabine üyeleri ile AK Parti Genel Merkezi’nden çok sayıda davetli ve katılımcının da gelmesini beklediklerini söyleyen Başkan Sorgun, “İl Teşkilatı olarak 7 Nisan Cumartesi günü İl Kongremizi yapmayı planlıyoruz. Bunun ile ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun bir ayağı da bu toplantı. Amacımız Konya’mıza ve partimize yakışır bir kongre yapmak. Bu konuda ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz. İlçe ve belde kongrelerimizde olduğu gibi il kongremizin de demokrasi şöleni havasında geçmesi için çabalıyoruz. Kongremize tüm Konyalı hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.

KONYA’DA ÜYE SAYIMIZI 230 BİNE ÇIKARDIK 4. Olağan İlçe ve Belde Kongreleri hakkında da değerlendirmede bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, kongrelerin demokrasi şöleni havasında geçmesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Sorgun, şunları söyledi: “31 ilçe ve 6 beldemizde kongrelerimizi tamamladık. Kongrelerimiz gerçekten de bir demokrasi şöleni havasında geçti. Öncelikle bu önemli süreci başarıyla tamamlamamızda büyük emekleri olan başta siz değerli ilçe ve belde başkanlarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sizler, bize bir kez daha gösterdiniz ki tüm teşkilatlarımız her an her göreve hazır.” Parti olarak teşkilat çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Sorgun, bugüne kadar 230 binin üzerinde Konyalı seçmeni AK Parti’ye üye yaptıklarını söyledi.

Sorgun, “Göreve geldiğimiz günden beri teşkilat çalışmalarına çok önem verdik. Tüm birimlerimizle geceli gündüzlü çalıştık. Sizlerin gayretleri ile bunun neticelerini almak da bizleri çok mutlu ediyor. Örneğin Türkiye genelinde, 2 yıl önce AK Parti İl Başkanlıkları içinde üye sayıları bakımından biz 41’inci sıradaydık. O zaman 111 bin üyemiz vardı. Bugün Türkiye’de 9’uncu sıradayız ve AK Parti’ye üye olan Konyalı seçmen sayısı 230 bini geçti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ancak hedefimiz ilk 5’e girmek. Sizlerin bu gayreti ile bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.