''2011 Yılı İz Bırakanlar'' ödülleri

Sinop Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ''2011 Yılı İz Bırakanlar'' ödülleri sahiplerini buldu.

Vira Otel'de gerçekleşen ödül töreninde, alanlarında 2011 yılında başarılı olan toplamda 60 gazeteci, bürokrat, yönetici ve işadamı ödüllerini aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy'da katıldığı ödül töreninde konuşan Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Sinop'ta diğer illerden farklı olarak gazeteciler ile kamu kuruluşları arasında sağlıklı bir iletişim olduğunu söyledi.

Vali Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sinop'ta gazeteci arkadaşlarımız ve Vilayet arasında çok güzel ve sağlıklı bir iletişim var. Tüm arkadaşlarımız art niyetsiz bir şekilde haberlerini yapmaya gayret ediyorlar. Ben kendilerinin bu faaliyetlerini, bize yol gösterici bir ışık olarak görüyorum. Biz de buna karşılık tüm kurumlarımızın kapılarını gazeteci arkadaşlarımıza açtık. Bu ödüller, sahiplerine büyük yükümlülükler getiriyor. Bu yükümlülüklerin bilinci ile ödül sahiplerinin daha çok çalışacağını düşünüyorum. Sinop'u daha iyi yerlere getirme ve insanlarımızın derdine derman olma konusunda hep beraber el birliğiyle ekip olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.''

Sinop Gazetecielr Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise, cemiyet olarak Türkiye'de tek olan bir çalışmaya imza atarak kendi sektörleri dışındakilere ödül verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından içlerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Belediye Başkanı Baki Ergül, Emniyet Müdür Şeref Aytekin ve Anadolu Ajansı muhabirlerinde bulunduğu toplam 60 kişi ödüllerini aldı .