Kocaeli’de Üniversiteliler Sekapark’ı Doldurdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Sekapark, havaların ısınmasıyla Kocaeli Üniversitesi öğrencilerin akınına uğradı.

Kocaeli’de Üniversiteliler Sekapark’ı Doldurdu
Kocaelililer havanın ısınmasıyla birlikte kendilerini başta Sekapark olmak üzere parklara attılar. Yüksek kesimlerde karların görülmesine rağmen merkezde hissedilen güneşin sıcaklığı Kocaelilerin dışarı çıkmasına yetti. Sekapark’a gelen binlerce kişi Kocaeli’ye baharın gelişinin müjdecisi oldu. Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri evlerinden getirdikleri yiyeceklerle Sekapark’ta piknik yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli halkına kazandırılan ve Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Sekapark’a her yaşta insanlar akın etti. Binlerce kişinin konuk olduğu Sekapark’ta Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri kendilerini şehrin merkezinde doğanın ortasında hissettiklerini söyledi.

Sekapar’ın incisi uçurtma tepesinden denizi izleyerek ödev yapmayı tercih eden Kocaeli Üniversitesi Kullar Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ise, derslerinin olmadığı günlerde soluğu Sekapark’ta aldıklarını ifade etti.

Muhasebe öğrencileri ödevlerini yanlarına getirerek uçurtma tepesinde yaptı. Muhasebeciler kitap okumak ve ders yapmak için en uygun yerlerden birisinin Sekapark olduğunu, düzenli olarak Sekapark’a geldiklerini belirtti.