Nevruz Kutlamaları

Bilecik'in Söğüt ilçesi 700. Yıl Anadolu Teknik Lisesi ve Mesleki Eğitim Teknik Merkezi tarafından Nevruz Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Okul Bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Vural Karagül, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Emin Alan, Belediye Başkanı Osman Güneş, Emniyet Müdürü Ramazan Demirtaş, Çaltı belde Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Bektaş Uçkun, daire müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Yıldırım'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Nevruz ateşi yakıldı.

Ateşten atlandıktan sonra kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlikler, örste demir dövme, yumurta kırma yarışması, halkoyunları gösterisi ve okul bahçesine fidan dikilmesinin ardından sona erdi.

-Gençler ve Yıldızlar Tekvando Şampiyonası

Bilecik'te düzenlenen Liselerarası Gençler ve Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'na Söğüt'ten katılan sporcuların 4 madalya kazandığı bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Uçkun, makamında düzenlenen törende, Gençler kategorisinde birinci olan Rasim Erdi Uygur, üçüncü olan Ertuğrul Adanur, Yıldızlar kategorisinde ikinci gelen Recep Kanmaz ve üçüncülüğü elde eden İsmail Koyuncu ile antrenörü kabil etti.

Uçkun, başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi .