Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TÜBİTAK Bölge elemeleri sonucunda dereceye giren proje sahibi öğrencilerin ödüllerini verecek.

Program Melikşah Üniversitesi'nde saat 10.00'da yapılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Turgut Özal Üniversitesi Münazara ve Diplomasi Kulübü'nün organize ettiği 'Türkiye’nin Tarım Politikaları' konferansına katılacak. (15.00)Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Zorlu Grand Otel’de düzenlenecek olan “Van depreminin öğrettikleri ve bölgemize yansımaları” konulu konferansa katılacak. Bayraktar, akşam saatlerinde de Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki “Of Medreseleri Belgeseli”nin galasına katılacak
. (10.00/19.00)Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat polisi Cihat Akkaya'nın cenazesi toprağa verilecek. (12.25)Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ankara Ramada Plaza Otel’de düzenlenecek olan ‘Genç Anayasa Çalıştayı’na katılacak. (10.00)