Aydıncık Kaymakamı Kafkas, Görevine Başladı

Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Kaymakamlığı'na atanan Hakan Kafkas, görevine başladı.Kaymakam Kafkas’a hayırlı olsun ziyaretleri de başladı.

Aydıncık Eğitim Günülüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Öztürk Kaymakam Kafkas’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kaymakam Kafkas ile bir süre eğitim üzerine sohbet Dernek Başkanı Öztürk, ilçe eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirtti.

Öztürk, "Dernek olarak eğitimin gelişmesine yönelik birçok faaliyetlerde bulunduk. Öğrencilerimize yönelik testler düzenleyerek onların sınavlara daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulunduk. Bizler dün olduğu gibi bundan sonrada ilçe eğitim başarısı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile ilçemizde yeni göreve başlayan Sayın Kaymakamımıza hayırlı olsun diyorum." dedi.

Kaymakam Kafkas’ta ziyaretlerinden dolayı Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Muhammed Öztürk’e teşekkür etti. Kaymakam Kafkas, Aydıncık’ta göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kafkas, "Yozgat ilimizin şirin bir ilçesi olan Aydıncık için çalışacak olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Güzel duygularla işe başladığımız ilçemizde, vatandaşlarımızla ve personelimizle el birliğiyle ilçemiz için hayırlı işler yapacağımıza inancımız tamdır." diye konuştu.