Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu

Ankara'da düzenlenen operasyonda 5 kilogram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'dan Ankara'ya uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine Ankara İl Jandarma Komutanlığı'nca uyuşturucu madde kaçakçılığını önlemek ve uyuşturucu tacirlerini yakalamak için ''planlı faaliyet'' başlatıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğünün, Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katılımıyla yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda, uyuşturucu maddenin bir araçla Diyarbakır'dan Ankara'ya getirilerek, okul çevrelerinde ve gençlerin vakit geçirdiği eğlence mekanlarında pazarlanacağı tespit edildi.

Bunun üzerine Mamak ilçesi Samsun-Ankara Karayolu üzerinde Kutludüğün yol ayrımında yapılan arama ve kontrol sırasında, tespit edilen araç durduruldu.

Narkotik köpeğinin de katıldığı aramada, aracın arka koltuğunda bulunan spor çanta içerisinde 3 adet naylon poşet içerisinde toplam 5 kilogram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan E.D. ve S.D. sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı .