CHP Kadın Kadın Kolları Genel Başkanı Atılgan'dan Açıklama

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, '''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'da eksiklikler var'' dedi.

Atılgan , partisinin Çankırı Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Büyük Otel ' de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada , şu ana kadar 18 ili gezdiklerini belirterek , 81 ili tek tek gezerek ziyaret ve toplantılar yapacaklarını söyledi .

Bu ziyaret ve toplantılarda , partililer ile bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini tartışacaklarını ifade eden Atılgan , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ' nun nisan ayının sonunda yurt gezilerine başlayacağını belirtti .

Atılgan , CHP olarak kadına yönelik karşı şiddete karşı olduklarını ve toplumunda karşı olması gerektiğini vurgulayarak , ' ' Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ' da eksiklikler var . Yasanın diğer siyasi partilerin katılımı ve çeşitli platformlarda tartışıldıktan sonra çıkmasını isterdik . Ama ne yazık ki öyle olmadı . Biz CHP Kadın Kolları ve kadın vekillerimizle bir çalışma yapacağız ve yasanın eksik yanlarını kamuoyuna duyuracağız . ' '