Çegiad'ta Emre Asbaş Güven Tazeledi

Çerkezköy Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'nde (ÇEGİAD) Emre Asbaş yeniden başkan seçildi.

Çegiad'ta Emre Asbaş Güven Tazeledi
Dernek merkezinde 10. Olağan Kongre'ye Kurucu Başkan Mustafa Yıldırım, kurucu dernek yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönemlerde dernek başkanlığı görevinde bulunan H. İbrahim Mutluç ve Kamil Çetintaş, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Genel Sekreteri Engin Parlak, ÇEGİAD üyeleri ve davetliler katıldı.

Çerkezköy Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Emre Asbaş, açılışta kısa bir değerlendirmede bulunarak, görevde bulundukları süre içerisinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Asbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy ve bölgeye faydalı olabilme adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "Köklerimizden beslenerek her geçen gün daha iyi çalışmalar yapacağız" dedi.

Kongrede divan başkanlığına Kamil Çetintaş, divan sekreterliğine Hasan İşcan, üyeliğe ise Aydın Kırıklar getirildi.

Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu yapılan bilgilendirmenin ardından oy birliği ile kabul edildi. Yine gündem maddeleri arasında yer alan kesin hesaplar hakkında Hüseyin Çetintaş tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından ilgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Yedinci gündem maddesinde tahmini bütçe görüşülerek oylandı. 135 bin TL olarak öngörülen tahmini bütçe de oy birliği ile kabul edildi.

Son gündem maddesinde tüzük değişikliği konusu gündeme geldi. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Emre Asbaş, kanunun getirdiği zorunluluk çerçevesinde tüzük değişikliğine gideceklerini söyleyerek, "Tüzüğümüzde dernek üye girişi 600 DM olarak yer alıyordu. DM ifadesini TL'ye dönüştüreceğiz"' diye konuştu.

Asbaş ayrıca, dernek üye girişini 500 TL, aylık üye aidatını ise 100 TL olmasını önerdi. Yapılan oylama sonucunda DM ifadesinin TL'ye çevrilmesi oy birliği ile kabul edilirken, üye giriş aidatı olarak500 TL, aylık üye aidatı olarak 100 TL alınmasına oy çokluğu ile karar verildi.

Ardından seçime geçildi. Seçime tek liste ile giden Emre Asbaş, başkan seçildi. Teşekkür konuşması yapan Emre Asbaş, sorumluluklarının bir kat daha arttığını ifade ederek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: "Asil Üyeler: Emre Asbaş, Rasim Bilgen, Fatih Bozkurt, Mutlu Özgün, Hüseyin Çetintaş, Tamer Aşık, Ayhan Kalan.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ferhan Vardar, Emre Kaya, Ahmet Tüfekçi, Selim Özgür, Erkan Ahmetoğlu, Tayfun Akem, Furkan Kaşarcı.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Vahdettin Er, Levent Kıras, Murat Sağlam.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Cüneyt Gürsoy, Yusuf Onbaşı, Tolga Tokoçin.

Disiplin Kurulu Asil Üyeler: A.Rahman Metin, Mehmet Keleş, Gökhan Taş.

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler: Ufuk Sever, Serkan Çakır, Nazmi Kalan."

PLAKET VERİLDİ Seçimlerin ardından ÇEGİAD Kurucu Başkanı Mustafa Yıldırım ile eski başkanlarından Kamil Çetintaş ve H.İbrahim Mutluç, bir önceki dönemde ÇEGİAD Yönetimi'nde görev yapan Rasim Bilgen, Furkan Kaşarcı, Dinçer Dönmez, Cüneyt Gürsoy ile Hüseyin Çetintaş'a plaket takdim edildi .