Köy Okuluna Hayırsever Desteği

Sulakyurt ilçesinde bir hayırsever, köy okuluna tamir ve bakımı için yardımda bulundu.

İlçeye bağlı İmamoğlu Çeşmesi köyünde 89 öğrencisi ve 9 öğretmeni bulunan köy ilköğretim okuluna, isminin açıklamasını istemeyen hayırsever bir kişi tarafından yardımda bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, yaptığı açıklamada, hayırsever kişi tarafından okulun iç mekanındaki zeminlerin fayans döşenmesi, kütüphane, fen ve teknoloji sınıfları ve diğer çok amaçlı alanlarda kullanılmak üzere çeşitli ebatlarda dolaplar ile lavaboların yenilendiğini, okulun çevre düzenlemesi, voleybol ve basketbol sahalarının oluşturulması ve binanın dış cephe bakım onarımına da başlandığını belirtti.

Yıldırım, ''Hayırsever kişi tarafından okulumuza yapılan bu yardımı takdir ediyor ve hayırsever vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimiz geçiciyiz ve bu makamlar da geçici. Bu nedenle imkanı olan her vatandaşımız gücü nispetinde yeni neslimiz için bir eser bırakmalıdır'' dedi.

Yıldırım, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle de görüşerek herhangi bir istek ve arzularının olup olmadığını sordu, ihtiyaçları olması durumunda bu ihtiyaçların kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.
Kaynak: AA