İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan'dan Açıklama

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Çelikhan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Çelikhan Kaymakamı Murat Uz'u ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Çelikhan ilçesinin eğitim öğretim durumu ve fiziki şartları hakkında bilgi aldıktan sonra, ilçenin öncelik sırasına göre sorunları çözmeye gayret göstereceklerini söyledi.

İlçe halkının İmam Hatip Lisesi talebi olduğunu belirten Kaymakam Murat Uz, Öğretmenevi'nin yapımının da şart olduğunu ve öğretmenlerin barınabileceği bir mekanın bulunmaması yüzünden sıkıntı çekildiğini dile getirdi.

Çelikhan Lisesi öğrenci pansiyonunu ziyaret eden Özkan, incelemeleri sırasında pansiyonu çok temiz bulduğunu ve bu yüzden Okul Müdürü Hasan Elmas'ın ödüllendirilmesini istediğini kaydetti.

Yıkılan YİBO arsasında inceleme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, bu araziye İmam Hatip Lisesi yapılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. 5 derslikli ana okulunun inşaatına başlanılması için de karların erimsinin beklendiğini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve berberindeki heyet, Cumhuriyet İlköğretim okulunu ziyaret ederek, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için onarım teklifinde bulunduklarını söyledi.
Kaynak: AA