Ecevit geçmişiyle yüzleşiyor

Son zamanların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan “Suskunlar” dizisi bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde yine izleyicisini ekran başına kilitleyecek.

Ecevit geçmişiyle yüzleşiyor
Yapımcılığını TIMS Productions Timur Savcı 'nın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut 'un yazdığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun ile Çağrı Lostuvalı 'nın yaptığı “Suskunlar” dizisinin bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde başarılı avukat Ecevit, geçmişiyle yüzleşiyor.

Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman, Güven Murat Akpınar ve Tugay Mercan 'ın başrollerini paylaştığı dizide Yıldırım 'ın canlandırdığı, çocukluk arkadaşlarının Şerif 'i, bugünün başarılı avukatı Ecevit, hep kaçtığı geçmişinden en büyük yarasıyla yüzleşiyor. Çocukluğundan beri herkes tarafından sevilen, çocukluk çetelerinin lideri, öğretmenlerinin gözündeki başarılı öğrenci olan Ecevit 'in geçmiş yıllarından kalan en büyük korkusu okumamış, hayatının yarısını hapiste geçirmiş, karanlık bir kabadayı olan babası gibi olmaktı.

Yeni hayatı ve Kuyudibi arasında sıkışıp kalan Ecevit 'i herkes farklı tanıyor. Ecevit yayınlanacak olan yeni bölümde ilk yüzleşmesini yaşayacak. Babası nam-ı değer Belalı Naim ile yüz yüze gelecek olan Ecevit kendini sorgulamaya başlayacak. Bende bu adamdan bir parça olabilir mi, yoksa ben hayalini kurduğum adam olabildim mi? Doğru, dürüst, kandan, kavgadan uzak.

Başarılı avukat Ecevit 'in en korktuğu şey gerçek mi oluyor?

Metin Çoşkun “Suskunlar”da

Suskunlar dizisinin bu Perşembe ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Metin Çoşkun,

Ecevit 'in babası Nam-ı diğer Belalı Naim karakterini canlandıracak. Kuyudibi 'nin en namlı serserilerinden, vücudunda 4 kurşun, 6 bıçak yarası olan Naim karakteri yıllar sonra hapisten çıkarak mahallesine, Kuyudibi 'ne dönecek. Hayatı boyunca oğlu Ecevit 'e “Sen benim kanımsın, benim gibi olmalısın, herkes senden korkmalı” diyen Naim, oğlu Ecevit ile karşılaşacak mı?