Belediye Başkanının Yeğeni Bıçakla Yaralandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, iki kişi arasında çıkan kavga kanlı bitti.

Belediye Başkanının Yeğeni Bıçakla Yaralandı
İddialara göre, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ın yeğeni Ömer Erbay, arkadaşları ile birlikte eğlendikten sonra geç saatlerde evine gitmek için Köyceğiz gölü sahilinden kendisine ait 48 K 6877 plakalı otomobille yola çıktı.

Ömer Erbay, kullandığı otomobil ile Cengiz Topel Caddesine geldiği sırada arkasında gelen 48 RF 661 plakalı Birol S sürekli olarak selektör yaparak Erbay'ı rahatsız etti. Bunun üzerine Erbayarabasını yolun kenarına çekerek selektör yapan otomobili durdurdu.Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Ömer Erbay ile Birol S arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dövüştü.

Birol S, bıçağını çıkarıp saldırmak isteyince Ömer Erbay da otomobilinden aldığı sopa ile kendini korumak istedi. Bıçaklı sopalı kavgada Erbay, 14 yerinden bıçaklandı.Kavga devam ettiği sırada olay yerine gelen polis ekipleri Erbay'ı bıçaklayan Birol S'ı gözaltına aldı.Olay yerine gelen ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesine kaldırılan Ömer Erbay, hayati tehlikesinin bulunması üzerine Muğla Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Muğla'da tedavisi devam eden Erbay'ın yoğum bakım ünitesinde tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bu arada kavgada başından sopayla yaralanan Birol S, hastanede tedavi gördükten sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA