2012 Fuarı'' Açıldı

Marmaris'te bu yıl 13. kez düzenlenen Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Marfo Fuarcılık tarafından Beldibi Pazaryeri Binası'nda düzenlenen fuarın açılış töreninde konuşan Marfo Fuarcılık Müdürü Volkan Gülcan, edindikleri tecrübelerle ''ustalık dönemine girdiklerini'' söyledi. Gülcan, gelecek yıllarda daha kapsamlı fuarlar düzenlemek için çalıştıklarını kaydetti.

Fuarların Marmaris ekonomisine büyük katkısı bulunduğuna işaret eden Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli ise bu tür fuarlara herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. İspirli, fuarı ziyarete gelmek isteyenler için belde dolmuşlarının ücretsiz hizmet vereceğini anlattı.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, ilçe ekonomisine katkı için fuarlara destek verilmesi çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım ve Volkan Gülcan birlikte kesti.

24 Mart'a kadar açık kalacak ve 4 bin metrekare kapalı alanda düzenlenen fuara, 72 firma, yaklaşık 4 bin 500 ürünle katılıyor.