Naksan Plastik'e Vergi Teşekkürü

Gaziantep'in vergi rekortmenleri arasında yer alan Naksan Holding şirketlerinden Naksan Plastik, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Naksan Plastik'e Vergi Teşekkürü
Şehitkamil Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri, Belediye Başkanları, resmi kurum yöneticileri, sanayici ve işadamları katıldı. Kurumlar Vergisi Listesinde yer alan Naksan Plastik A.Ş. vergiye göstermiş olduğu önemi bir kez daha kanıtlamış oldu.

Naksan Plastik adına Osman Nakıboğlu teşekkür plaketini CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker'den aldı.

Vergi vermenin önemli bir vatandaşlık görevi olduğuna dikkat çeken Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Güçlü bir devlet için vatandaşlarımızın vergilerini sağlıklı bir şekilde ödemesi en önemli vatandaşlık görevlerinden biridir. Bu bilincin toplumun bütün kesimlerine kazandırılması gerekir. Ödenen vergilerin ülkemize ve milletimize hizmet olarak geri döndüğünü görmek hepimizi mutlu etmektedir” dedi.
Kaynak: İHA