Marex 2012 Marmaris’te Başlıyor

Marfo Fuarcılık tarafından bu yıl Beldibi Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilecek olan ‘ 13.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas (MAREX - 2012) fuarı basın toplantısı gerçekleştirildi.

Marex 2012 Marmaris’te Başlıyor
21-23 Mart tarihleri arasında Beldibi Kapalı Pazar yerinde saat:11.00 de açılışı gerçekleştirilecek fuar öncesi Beldibi Belde Belediye Başkanı MHP 'li İdris İspirli ve MARFI Fuarcılık Müdürü Volkan Gülcan ortaklaşa basın toplantısı düzenledi. Beldibi 'nin sosyo-ekonomik olarak fuarın büyük katkısı olduğunu vurgulayan Başkan İspirli, ' ' Bu yıl 2. Düzenlenecek olan fuarımızdan büyük umutlar beklemekteyiz. Belde ve Marmaris 'e kış döneminde ekonomik katkısı olan fuarın önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olması için çalışmalarımız devam etmektedir.Herkesin bu fuara destek vermesini temenni ediyor ve başarılarının devamın diliyorum ' ' dedi. 13 yıldır büyük zorluklarla fuar organize ettiklerini bildiren MARFO fuarcılık Şirketi Müdürü Volkan Gülcan, ' ' Beldibi Belde Belediyesi 'nin desteği ile 2. Fuarımızı gerçekleştireceğiz. İki yılda başarı merdivenlerini başkanımızın desteği ile çıkmaya devam ediyoruz ' ' şeklinde konuştu.

Fuar hakkında değerlendirmelerini dile getiren Gülcan, ' ' Turizm ile geçinen ilçemizde kış döneminde ekonomik olarak büyük katkı vermekteyiz. Şu anda ilçemizde çeşitli otellerde konaklayan 2 bin kişi mevcut. Bu kişilerin konaklama ve harcamaları ilçeye ekonomik katkı sağlamaktır. Çoğunluğu Muğla dışından olan firma yetkilileri ilçemize yeni pazarlar sağlamaktadır.13 yılda çok büyük zorluk ve engellerle yolumuza yılmadan devam ettik. 13 yıl sonunda edindiğimiz tecrübelerle artık ustalık dönemine girdik. Bu noktadan sonra ilçe tanıtımımızda ki rolümüz daha iyi olacaktır. Fuarlarımızı daha kapsamlı hale getirmek için herkesin desteği gerekmektedir. Bir elin nesi var iki elin sesi var atasözümüzle ilçe sosyo-ekonomisine destek olan fuarlarımıza destekler bekliyoruz. Artık herkesi değil belli başlı alanında uzmanlaşmış profesyonel firmalar yerlerini almaktadır. Marex Fuarı 'na Muğla dışından 72 firma katılacaktır ' ' dedi.
Kaynak: İHA