Liseli Genç James Bond Setine Nasıl Sızdı?

007 James Bond’un yeni filminin setinden görüntüler çeken liseli İbrahim Ali Özden, sete nasıl girdiğini canlı yayında anlattı.

Liseli Genç James Bond Setine Nasıl Sızdı?
17 yaşındaki İbrahim Ali Özden Gizlice James Bond setine girdi, vagon üstündeki aksiyon sahnelerini cep telefonlarıyla görüntüledi ve haber merkezine servis etti. Özden sete nasıl girdiğini TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programında anlattı.

Bir süredir Adana 'nın Seyhan ilçesinde çekimleri süren 007 James Bond 'un yeni filminin setine 17 yaşındaki lise öğrencisi İbrahim Ali Özden sızdı. Film setinin güvenliği dışında polisin de olduğu sete, Demiryolu işçisi görünümünde bakımı yapılan bir yolcu vagonuna giren Özden, kendini vagonların üzerinde rol icabı kavga eden oyuncuların önünde buldu.

Büyük bir heyecanla kameralı cep telefonunu çıkaran Özden, vagon üzerinde iki oyuncunun kavga sahnelerini görüntülemeyi başardı. '10 dakika çektik, yönetmen bizi fark etti 'diyen Özden, 'Güvenlik geldi 'cep telefonunuz var mı?' diye sordu. 'Yok' dedik. Üstümüzü aramadılar, dışarı çıktık. Çektiğimiz görüntüleri haber ajansına verdik 'şeklinde konuştu.

Ali Özden, aksiyon filmlerine çok meraklı olduğunu 007 James Bond 'da başrol oynayan Daniel Craig'i yakından görmek için böyle bir maceraya atıldığını söyledi. BEYAZ GAZETE