Konuğu canlı yayını böyle terk etti

Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz, canlı yayında Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan'ın geleceği ile ilgili yorum yapan Manevi Yaşam Uzmanı Adem Sanceroğlu'na tepki gösterince, Sanceroğlu stüdyoyu terk etti.

Konuğu canlı yayını böyle terk etti
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan 'ın sunduğu Beyazın Sultanı programında, Ünlü Astrolog Rezzan Kiraz ile Manevi Yaşam Uzmanı Adem Sanceroğlu arasında gergin anlar yaşandı. Kiraz'ın eleştirilerine dayanamayan Sanceroğlu canlı yayını terk etti.

Telefonda sadece kendi adı ve annesinin adıyla kişinin geleceği hakkında yorum yaptığını söyleyen Adem Sanceroğlu, Seda Sayan 'ın oğlu Oğulcan'ın geleceği ile ilgili yaptığı yoruma Rezzan Kiraz tepki gösterdi.

Sanceroğlu, Oğulcan için, 'Bir yenilik dönemi başlıyor. Bir mekan, bir yerin sahipliği, bir başlangıç yaşanacak kendiyle alakalı. Yurt içi ve yurt dışıyla bağlantılı çok eski büyük bir binayla kağıtlar görüyorum. Onlarla bağlantısı olacak. Dönem dönem sıkıntıları var. Onun dünyası çok farklı 'yorumlarında bulundu.

Bunun üzerine söze giren Rezzan Kiraz, 'Ama hiç spesifik bir şey yok. Sadece ortada bir dolu laf geçti. 2-3 dakika dinledik, ne dediniz? Atıyorum, Oğulcan bu yıl büyük bir başarı elde edecek gibi bir şey demediniz. Çok genel şeyler söylüyorsunuz. Bu herkesin bildiği şeyler 'dedi.

Buna karşılık Adem Sanceroğlu, 'Benim kendimi gösterip de belirli şeyler kazanma gibi bir çabam yok. Avrupa 'da yaşıyorum ve ben orada belli bir yere geldim zaten. Buraya Seda Sayan olduğu için geldim. Rezzan Hanım 'ın duymak istediğini ben söylemek zorunda değilim 'diye konuştu.

Kiraz da, 'Siz niye alınganlık yapıyorsunuz. Ben sistemi anlamak istedim 'diye çıkıştı.

Yayına telefonla bir izleyici bağlatan Seda Sayan Sanceroğlu'ndan yorum yapmasını istedim ancak Adem Sanceroğlu, 'Ben bakmak istemiyorum. Çok teşekkür ederim, hayırlı yayınlar diliyorum 'diyerek canlı yayını terk etti.

Neye uğradığını şaşıran Seda Sayan, 'Ne oldu ben anlamadım. Bence Adem kardeşim alınganlık gösterdi 'şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE