Kayseri Yakıt Konusunda Hassas

Petrol ürünleri Sendikası (PÜİS) Kayseri Şube Başkanı Nuh Mehmet Delikan,PÜİS Samsun şubesinde düzenlenen, Karadeniz Bölgesi akaryakıt bayilerinin katıldığı toplantıda Kayseri’deki akaryakıt konusundaki hassasiyeti anlattı.

Kayseri Yakıt Konusunda Hassas
Giresun Amazon Otel’de yapılan ve Petrol Ürünleri Sendikası Genel Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen toplantıda PÜİS Kayseri Şubesi Başkanı Nuh Mehmet Delikan, Vali Mevlüt Bilici başta olmak üzere Kayseri’deki tüm yerel yöneticiler, bürokratlar ve siyasetçilerin 10 numara yağ konusunda ortak hassasiyet taşıdıklarını söyledi.

Kayseri’deki akaryakıt istasyonlarının çok ciddi denetimlere tabi tutulduğunu belirten Delikan, “Birçok konuda Türkiye’ye örnek olan Kayseri’de, 10 numara yağ ile mücadele noktasında da kurumlar arası müthiş bir koordinasyon var. Kayseri Valiliği başta olmak üzere konuyla ilgili tüm birimler, ülkemizin en ciddi ekonomik kaybına neden olan 10 numara yağların kullanılmaması ve illegal satışının önüne geçmek için sürekli denetim yapıyor. Bizler de PÜİS olarak, şehrimizde bu çalışmalardan gurur duyuyoruz.” dedi.

Toplantıda, 10 numara yağ adı altına yapılan akaryakıt kaçakçılığı, kaçak akaryakıt, yüksek fiyat kırımları, akaryakıt piyasasında yaşanan haksız rekabet, istasyon, köy pompası ve tanker otomasyonu konularında karşılaşılan sorunlar ile bayilerin karşılaştıkları çeşitli sorunlar görüşüldü.

Delikan, Giresun’da gerçekleştirilen bayi toplantısının sonunda Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. Karadeniz Saha Müdürü Tolga İbas’a teşekkür plaketi verdi .