Gümüşhane İl Özel İdaresinde Kan Değişimi

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanan Ekrem Akdoğan, yeni görevine başladı.

Gümüşhane İl Özel İdaresinde Kan Değişimi
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevini sürdürürken, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı 'nın atama kararı ile Genel Sekreterlik görevine atanan Ekrem Akdoğan, görevini 2007 yılı Aralık ayından beri Genel Sekreter olarak görev yapan İsmail Yalçın 'dan devraldı.

Bugün itibarı ile yeni görevine başlayan Akdoğan, yayınladığı mesajında, 'halka hizmet, hakk'a hizmettir ' zihniyetinden ödün vermeden, Gümüşhane 'yi topyekün düşünerek çalışmaların ve yatırımların devam ettirileceğini söyledi. Son yıllarda KÖYDES ve diğer projelerle birlikte özellikle köy altyapı hizmetlerinde gözle görülür bir hizmet artışı yaşandığını ifade eden Akdoğan, bu hizmet akışının herhangi bir kesintiye mahal vermeksizin devam ettirileceğini ifade etti.

Kurum olarak vatandaşlara 7 gün 24 saat esası ile hizmet verdiklerini, iyi günde kötü günde hep yanlarında olduklarını ifade eden Akdoğan, doğruluk, dürüstlük ve hakkaniyetlik esaslarına göre çalışmaları sürdüreceklerini ve tüm hizmetlerin şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Vali Dr. Yusuf Mayda 'nın 'ekip ruhu ' çalışmasına uygun bir yönetim anlayışına bağlı, sürekli koordinasyon içerisinde faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade eden Akdoğan, “Devlet vatandaş odaklı hizmeti benimseyen, vatandaşı ve memnuniyetini ön plana çıkaran bir anlayışla hizmet vereceğiz. Bu bağlamda bugüne kadar kurumumuza hizmet vermiş olan tüm müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ekrem Akdoğan kimdir?

1962 yılında Gümüşhane 'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gümüşhane 'de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği bölümünden 1986 yılında mezun oldu. Askerliğin ardından 1988 yılında Maden Tetkik Arama (MTA) Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak göreve başladı ve 1992 yılında da mülga Köy Hizmetleri Müdürlüğüne atandı. Mülga Köy Hizmetleri ve İl Özel İdaresi bünyesindeki Etüd Proje, İçme Suları ve Yol Şube Müdürlükleri görevlerinde bulunan Akdoğan, 06.03.2012 tarihli Bakanlık onayı ile Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Akdoğan, Fransızca biliyor.
Kaynak: İHA