Gülsan Holding'in Vergi Gururu

Gaziantep'i dünyaya taşıyan en önemli markalar arasında yer alan ve sektörünün dünya devi olarak bilinen Gülsan Holding, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde vergi rekortmenleri ödülü aldı.

Gülsan Holding'in Vergi Gururu
Maliye Bakanlığı Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne Gaziantep ikinciliğiyle damgasını vuran ve Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi Ticaret A.Ş'ye düzenlenen törenle vergi teşekkür ödülü verildi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekin Öztekin, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu'yla çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi Ticaret A.Ş.'ye verilen teşekkür plaketini alan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Topçuoğlu, “Vergi en önemli vatandaşlık görevlerimiz arasındadır. Güçlü ve büyük bir devlet yapısı güçlü ekonomilerle mümkündür. Bizler vergilerimizi gerçeğe uygun ve zamanında verdiğimiz sürece ülkemize ve milletimize olan sorumluluklarımızdan en önemlilerinden birisi yerine getirmiş olacağız. Devletlerin ekonomik gelirlerinin en büyük bölümünü tahsil ettikleri vergiler oluşturur. Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2010 yılı mali miladına göre Gaziantep genelinde kurumlar arasında ikinci sırada yer almıştır. Bu sonuçtan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretimiyle sektöründe dünya standartlarında lider bir kuruluş olma özelliği gösteren Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi Ticaret A.Ş., geçtiğimiz yılda birçok alanda ödüller alarak Gaziantep'in Türk ve dünya genelinde duyurulmasında önemli rol oynamıştı. Eğitime verilen destekle de isminden sıkça söz ettiren Gülsan Holding, Gaziantep Valiliği tarafından yürütülmekte olan eğitime destek kampanyasında iki meslek, bir Anadolu Lisesi yaptırma taahhüdünde bulunarak Gaziantep'te örnek kuruluşlar arasındaki yerini aldı.
Kaynak: İHA