Belediye Başkanı Özkaraman'ın Açıklaması

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçede içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi.

Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baharın gelişiyle altyapı çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, ilçeyi şantiyeye çevireceklerini bildirdi.

''İlçede içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarına hızla devam ediyoruz'' diyen Özkaraman, ''Taraklı'yı adeta bir şantiyeye çevireceğiz, bir taraftan içme suyu yenileme çalışmalarımız diğer taraftan da Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı, yine ilçe genelini kapsayacak kanalizasyon projesi çalışmalarımız ilkbaharla start almıştır'' ifadelerini kullandı.

-Tarihi gazete koleksiyonu yapıyor-

İtfaiye eri Nurettin Akkaraman, eski gazete koleksiyonu yapıyor.

Akkaraman, AA muhabirine, dedesinin 1950'li yıllardan başlayan gazeteleri biriktirdiğini belirterek, dedesinin ve babasının vefatının ardından babasının hobisini kendisinin devam ettirdiğini söyledi.

Koleksiyonda 6 farklı gazetenin çeşitli tarihlere ait nüshalarının bulunduğunu anlatan Akkaraman, ''Dedemin özenle biriktirdiği bu gazeteler babam ve aile büyüklerimiz tarafından özenle saklanmış. 2000 yılında babamın vefatından sonra bu gazeteleri itinayla düzenledim, saklıyorum' dedi.

Akkaraman, koleksiyonda 500'e yakın gazete bulunduğunu sözlerine ekledi .