Velioğlu Camii Çevresi Düzenleniyor

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle ziyaretleri kapsamında İbrahim Çelebi Mahallesi’ni ziyaret etti.

Velioğlu Camii Çevresi Düzenleniyor
Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ile birlikte meclis üyeleri katıldı.

Mahalleyi ziyaretinde Velioğlu Camii 'nde Manisa Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, “Manisa genelinde özellikle cami ve türbelerimizin çevre düzenlemeleri noktasında hassas davranıyoruz. Velioğlu Camii 'nin de eksikliklerini daha önce yaptığımız incelemelerde görmüştük. Bize yapılan istekler doğrultusunda da öncelikle camimizin dış cephe duvarlarını yeniliyoruz. Camimizin bahçesinde ve daha önce gasil hane olarak kullanılan yerde de çalışmalarımız başladı. Çevre duvarlarının yenilenmesinin ardından ışıklandırmalarını da yapacağız. Tarihi bir geçmişe sahip Velioğlu Camii 'inde başlattığımız çalışmaları en kısa zamanda tamamlayacağız” dedi.

Cami çevresi ile birlikte mahalle genelinde yapılan çalışmalar nedeniyle de bölgede ikamet eden vatandaşlarda Başkan Ergün ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA