Seyder'den Üniversite Adaylarına Moral Programı

Sebat Eğitimciler ve Yazarlar Derneği(SEYDER), üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere moral programı düzenledi.



SEYDER, Kahramanmaraş 'ta sınava girecek olan öğrencilere moral motivasyon programı düzenledi. Geceye katılım hayli yoğun olurken, bazı öğrenciler aileleri ile birlikte geceye katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, özellikle öğrencilerin moral motivasyonunun yüksek olması gerektiğini vurguladı. SEYDER gibi derneklerin yaptıkları bu tür etkinlikleri önemsediklerini ve bunun gibi etkinlikleri başka derneklerinde yapması gerektiğini söyledi.


Gecenin konuklarından Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fatih Töremen slaytlarla öğrencilerin sınavlardan ve zorluklardan korkmadan nasıl başarılı olunabileceğini anlattı.Ayrıca öğrencilerin sınavlara nasıl hazırlanacağını bildikleri taktirde başarı sağlayabileceklerini örneklerle anlattı.

Daha sonra sahneye çıkan TRT 'de 'Gez Göz Arpacık' programının sunucusu Bekir Develi, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

SEYDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Ökkeş Narlı,amaçlarının öğrencileri biraz olsun rahatlatmak ve streslerinden uzaklaştırmak olduğunu söyledi. Gecenin sonunda, Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fatih Töremen ve Bekir Develi'ye plaket verildi.