Şanlıurfa'da Trafik Kazaları: 20 Yaralı

Şanlıurfa'da yaklaşık 40 aracın karıştığı trafik kazalarında 20 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da Trafik Kazaları: 20 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Şanlıurfa'nın üç ayrı bölgesinde trafik kazaları meydana geldi. Yaklaşık 40 aracın karıştığı kazalarda 20 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazalar nedeniyle yollarda bir süre trafik verilemedi.

Şanlıurfa-Suruç yolunda, bir kaza ihbarına giden Müslüm E. yönetimindeki 63 FL 400 plakalı ambulans, kaygan zeminde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Müslüm E. ile acil tıp teknisyeni Zeynep P. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ACİL TIP TEKNİSYENİNE TIR ÇARPTI

Şanlıurfa-Gaziantep otobanında meydana gelen kazada yaralanan kişiye müdahale eden acil tıp teknisyeni Süreyya D.'ye, plakası öğrenilemeyen bir TIR çarptı. Yaralanan teknisyen, meslektaşları tarafından ambulansla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Süreyya D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kentte aynı saatlerde meydana gelen diğer trafik kazaları ile birlikte toplamda 20 kişi yaralandı. Kazazedeler, yağış ve soğuk hava sebebiyle yollarda buzlanmaların meydana geldiğini, buzlanmaların da kazalara sebep olduğunu söyledi.

Öte yandan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamaları, trafikte de dikkatli olmaları istendi.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA