Müdür Sayılır'dan Saray İlçesine Ziyaret

Van Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, Saray ilçesindeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Müdür Sayılır'dan Saray İlçesine Ziyaret
Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Buzkan'ı makamında ziyaret ederek ilçenin son durumu ile ilgili bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, ardından Ahmet Nacar Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerle öğle yemeği yedi

Yemekten sonra düzenlenen toplantıda söz alan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Şadiye Doğantekin, Saray ilçesine bu yıl atandığını belirterek, 'Atama döneminde Van'a gelirken tedirginlik içindeydim. Fakat Milli Eğitim camiasının ilgisi ve yöre insanının sıcakkanlılığı tedirginliklerimi giderdi ' dedi.

Okul Müdürü Allaaddin Dilbilir de okulla yeni atandığını söyleyerek, 'Bu süreçte elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışıyorum. İlçemizin eğitim kalitesini artırmak için öğretmen arkadaşlarımla birlik içinde çalışıyoruz. Sizlerin ziyareti beni çok mutlu etti ' diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayılır ise, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, 'Siz ülkemizin en köşe noktası olan şirin ilçemiz Saray'da görev yapıyorsunuz. Görevinizde, çevrenize en güzel şekilde nasıl faydalı olurum diye düşünmelisiniz. Böyle düşünen insanların giderken çok güzel anıları olacaktır. Samimi olarak yaptığınız hizmetler ve verdiğiniz emekler, size en güzel hediye olarak dönecektir ' dedi.

Sayılır, eğitim kalitesinin artırılması ve okullardaki eksikleri yerinde görmek için ziyaretlerini sürdüreceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA