Milletvekili Kılıç'tan Açıklamalar

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, “AK Parti iktidarı olarak, mantıki olarak bir anlamı olmayan sadece popülist bir takım düşüncelerle hareket edilecek projeler için vaktimiz yok” dedi
Milletvekili Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte Bafra Genç İşadamları Derneği'ni ziyaret etti.

Milletvekili Kılıç'tan Açıklamalar
Kılıç burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “İşsizlik konusunda Samsun'un kendi potansiyelini yakalaması lazım. Bu iğime harekete geçtiği zaman bütün ilçeler bundan yaralanacak. Bunu başarabilmek için de genç girişimci kardeşlerimizin daha da aktif bir şekilde ekonomide yer almaları lazım. Ekonomiyi büyüten devlet değildir, özel sektördür. Devletin ortaya koyduğu kurallar çerçevesinde yanı serbest piyasa ekonomisi derken kontrol edilmeyen belli kanunlar çerçevesinde işlemeyen serbestlikten bahsediyorum. Kurallar konmuş kanunu alt yapısı oluşmuş bu çerçeve içersinde rekabete dayalı bir ekonomi öngörüyoruz. Şu anda ekonomimiz bunu yakalamış durumda ama yetmez daha da ileri gitmemiz lazım. Devlet olarak belirli yardımlarda ve teşviklerde bulunacağız. Devlet desteklerine ihtiyaç duyulur, onunla da ilgili çalışmalar var. Samsun da bundan payını alacak. İşsizlik konusunda özel sektörün daha da ileri gitmesi kuvvetlenmesi gerekir. Hep beraber daha da büyük bir istihdam oluşturacağımıza inanıyorum. Gençlere de burada düşen, peşinde olduğumuz noktaya ısrarla gitmemiz lazım. Bir şeyi alma konusunda ısrarcı olanlıyız ve kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. Bafra'nın il olması konusunda her hangi bir çalışmamız yok, gündemimiz de yok. İl olmak demek sorunlarınızın çözüleceği anlamına gelmez. Bizim AK Parti iktidarı olarak, mantıki olarak bir anlamı olmayan sadece popülist bir takım düşüncelerle hareket edilecek projeler için vaktimiz yok.”
Kaynak: İHA