Kütahya Valisi ve Beraberindeki Heyet, Kayak Tesislerini İncelemek Üzere Bulgaristan'a Gitti

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Gediz'de 2 bin 312 metre yüksekliğindeki Murat Dağı'na yapılması düşünülen otel ve kayak tesisleri konusunda incelemelerde bulunmak üzere Bulgaristan’a gitti.

Kütahya Valisi ve Beraberindeki Heyet, Kayak Tesislerini İncelemek Üzere Bulgaristan'a Gitti
Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 2 bin 312 metre yüksekliğindeki Murat Dağı'nda yapılması düşünülen otel ve kayak tesisleri konusunda incelemelerde bulunmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gediz Belediye Başkanı M. Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Bşk. Yrd. Hakan Arpacı, Ticaret Odası Meclis Üyesi Ömer Kıcıroğlu, İl Genel Meclisi üyesi Halil İbrahim Karahan, Hayri Öztürk, Suat Bilgili, Gediz O.S.B. Müdürü Sabri Perşan ve Mimar Erkan Altuğ ile birlikte Bulgaristan 'a gitti.

Heyet, Edirne Valisi Gökhan Sezer 'i ziyaret ettikten sonra Bulgaristan 'a hareket etti. Heyet, Bulgaristan 'da ilk olarak Plovdiv Türk Konsolosluğu ziyaret etti. Konsolosluk ziyaretinden sonra öğle yemeğini takiben Asemovorad üzerinden Pamporova 'ya geçecek olan Vali Kenan Çiftçi ve beraberindeki heyet, daha sonra Smolyan şehrine hareket edecek.Smolyan 'da bölge belediye yetkilileri ve valilik temsilcileri ile görüşmeler yapacak olan Vali Kenan Çiftçi ve beraberindeki heyet görüşmelerde bölge hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra kayak malzemeleri üreten fabrikaya ziyarete gidecek.Heyet, 4 Mart 2012 Pazar günü ise Pamporova bölgesindeki otel ve kayak tesisleri gezecek olan heyet Türkiye'ye dönecek.
Kaynak: İHA