İç Giyim Fabrikasında Korkutan Yangın

Bayrampaşa'da faaliyet gösteren bir iç giyim fabrikasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul Bayrampaşa Ferhat Paşa Caddesi Şehit Naci Çakar Sokak'ta faaliyet gösteren bir iç giyim fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İddialara göre, en alt katta ufak çapta başlayan yangın, kısa sürede üretimin yapıldığı üst katlara sıçradı. Bir kıvılcımla başlayan alevler, kısa sürede tüm üretim alanını kapladı. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangında, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Alevler gökyüzünü aydınlattığı yangına başta Bayrampaşa olmak üzere Gaziosmanpaşa, Fatih, Eminönü, Eyüp ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Çok sayıda itfaiye ekibinin dört bir yandan müdahale etmesine rağmen yagın kontrol altına alınamadı. Fabrikanın en üst katı ve çatı katı, çıkan yangında kül olurken, diğer katlarda da ağır çapta hasar meydana geldi.

Yangını duyar duymaz olay yerine gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydiner, 'Yangının nedeni henüz belli değil. Ufak bir kıvılcımdan büyüyerek tüm fabrikayı sardı. İtfaiye ekiplerimiz kısa sürede yangına müdahale etti. Çevreki itfaiyelerden de yardımlar geldi. Bu yangına çok üzüldüm, geçmiş olsun ' dedi.
Kaynak: İHA