Tiryaki Agro'ya Vergi Teşekkürü

Maliye Bakanlığı Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'nde, vergi rekortmenleri arasında yerini alan Tiryaki Agro Gıda, teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Tiryaki Agro'ya Vergi Teşekkürü
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve çok sayıda işadamı katıldı.

Düzenlenen törende, en çok vergi ödeyen rekortmenler arasında 5. sırada yerini alan Tiryaki Agro Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, teşekkür plaketini AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı'dan aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, aldıkları bu ödülün kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini belirterek, “Güçlü ve büyük bir Türkiye için herkesin vergisini ödemesi kutsal bir görevdir. Tiryaki Agro Gıda yeni yatırımları ve sektöründeki Ar-Ge çalışmalarıyla önümüzdeki dönemlerde de daha çok vergi ödeyerek ülke kalkınmasına bu anlamdaki desteğini sürdürmeye devam edecektir” diye konuştu.

Ahmet Tiryakioğlu'nu ödül töreninden sonra tebrik eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler .