Tiryaki Agro Gıda'ya Vergi Teşekkürü

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ''Gaziantep Vergi Rekortmenleri'' Ödül Töreni'nde, Tiryaki Agro Gıda vergi rekortmenleri arasında yerini alarak teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve çok sayıda işadamı katıldı.

Düzenlenen törende, en çok vergi ödeyen rekortmenler arasında 5. sırada yerini alan Tiryaki Agro Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, teşekkür plaketini AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı'dan aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, aldıkları bu ödülün kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini belirtti.

Tiryakioğlu, ''Güçlü ve büyük bir Türkiye için herkesin vergisini ödemesi kutsal bir görevdir. Tiryaki Agro Gıda yeni yatırımları ve sektöründeki AR-GE çalışmalarıyla önümüzdeki dönemlerde de daha çok vergi ödeyerek ülke kalkınmasına bu anlamdaki desteğini sürdürmeye devam edecektir'' diye konuştu.

Tiryaki Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'nu ödül töreninden sonra tebrik eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

-Tiryaki Agro sektöründe dünya lideridir-

Tiryaki Agro Gıda, ülke genelinde tahıl, bakliyat, yağlı tohumlar, yem ve kuruyemiştedariki, üretimi, depolaması ve ticareti alanlarında faaliyet gösteren birşirkettir. 1980 yılında Tiryakioğlu ailesi tarafından Gaziantep'te kurulan ve genel merkezi İstanbul'da bulunan şirket, Gaziantep, Trabzon, Mersin ve Bandırma illerinde 5 ayrı üretim tesisine sahiptir.

50'den fazla ürün çeşidi ve 2 milyon tonun üzerinde iş hacmiyle 80'den fazla ülke ile ticari ilişki içinde bulunan Tiryaki Agro Gıda, Türkiye'nin tarımsal ürünler sektöründeki en büyük özel şirketi ve aynı zamanda 2010 yılı,Fortune 500 araştırmasına göre; ''Türkiye'nin En Büyük 65. Firması''dır .