Şölenle ''212 Çifti Evlendirecek''

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl düzenleyeceği ''Evlilik Şöleni'' ile 212 çifti evlendirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, her yıl şenlik havasında geçen evlilik töreninin, bu yıl ki organizasyonu için kayıtlar başladı.
Yoğun ilgi gören toplu düğün organizasyonuna başvuruların kabulü, 212 sayısına ulaşılıncaya kadar devam edecek.

Maddi durumu düğün yapmaya uygun olmayan, farklı bir törenle evlenmek isteyen çiftler için ünlü sanatçıların konser vereceği, sürpriz hediyelerin dağıtılacağı bir düğün töreni bu yıl Ankara Alışveriş Festivali ile birleştirilecek.

Büyük Ankara Festivali kapsamında planlanan törende sevilen sanatçılar konser verecek. Gelin ve damatlıklar da dahil tüm masrafların Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca karşılanacağı evlilik organizasyonunda, çiftlere çeşitli hediyeler de verilecek.

Düğün törenine katılmak isteyen çiftler, evlilik şölenine kadar, 2012 yılı içerisinde nikah yaptığını belgeleyen Onaylı Evlilik Beyannamesi, ikametgah, fakirlik belgesi, birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanları fotokopisi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi No: 5 Varlık, Yenimahalle adresine başvuru yapabilecek.

Çiftler ayrıca, 507 14 90 - 507 15 58 ve 507 24 26 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecekler.
Kaynak: AA