Kocatepeli Öğrencilerden Şuhut Milli Eğitim Müdürü'ne Ziyaret

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Kocatepe Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral’ı ziyaret etti.

Dershane Müdürü Kadir Bozgöz ve 7 öğrenci Göral’a hedeflerini anlattı.

LYS ve SBS öğrencilerinin kendisini ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Şuhut Milli Eğitim Müdürü Göral, eğitimin Şuhut’ta geldiği noktanın önemine dikkat çekti. Şuhut Kocatepe Dershanesi Müdürü Kadir Bozgöz ise Afyonkarahisar’ın değişik ilçelerinde görev yaptığını son iki yıldır da Şuhut’ta bulunduğunu, ancak Şuhut’u diğer ilçelerden ayıran ve başarıyı tetikleyen bir çok nedenin olduğunu müşahede ettiğinini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Görül, bu sebeplerin başında ise çocukların daha küçük yaşlardan itibaren hayatın zor şartlarını görmeleri olduğunu ifade etti.

Kocatepe Dershanesi olarak Şuhut’ta öğrencilerin başarısı için uğraştıklarını belirten Bozgöz, kaymakamlık, ilçe milli eğitim ve diğer kurumların eğitim için ekip olarak çalıştığını ve asıl olarak başarının sırrının bu azimli ve ekip çalışması sonucunda alındığına inandığını sözlerine ekledi .